I Novak Đoković u Magacinu: FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Novak Đoković u Magacinu: FOTO

Najbolji noćni provod ovog vikenda poslednje nedelje novembra bio je u Magacinu. Uz zvuke haus muzike đuskale su i neke poznate face.

U odličnoj atmosferi za koju su bili zaduženi rezidenti kluba Magacin, Dj Nikola Pešut i Dj Yabba, uživali su i najbolji svetski teniser Novak Đoković u društvu prijatelja, rukometaš Vlada Mandić, Igor Peruničić, Milica Njegomir, vaterpolista Živko Gocić.U Magacinu su se odlično proveli i glumci Vuk Kostić u društvu devojke Jelisavete Oraščanin, Bojana Ordinačev i Viktor Savić koji su uživali u degustaciji jednog od najboljih viskija na svetu, Jamesona i đuskali do ranih jutarnjih časova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.