HOPMAN KUP: SRBIJA DEKLASIRALA AUSTRALIJU

Izvor: Kurir, 04.Jan.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOPMAN KUP: SRBIJA DEKLASIRALA AUSTRALIJU

PERT- Teniska reprezentacija Srbije koju na Hopman kupu u Pertu čine Ana Ivanović i Novak Đoković, uspela je da pobedi odgovarajuću selekciju Australije ukupnim rezultatom od 3:0.

Posle pojedinačnih mečeva u kojima je Ana s 2:0 pobedila Ališu Molik, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Novak Đoković bez izgubljenog seta Lejtona Hjuita, srpski dubl imao je dovoljno snage da i u trećem meču izbori važnu pobedu 2:0 (6:7,7:5, 10:6), koja je srpski tim dovela na vodeću poziciju grupe A.

Iako je domaći dubl Hjuit-Molik tražeći slamku spasa osvojio prvi set, Ana i Nole su uzvratili istom merom i izjednačili, kako bi u ruletu taj-breka, sačuvali inicijativu kojom su selekciju Australije pobedili  i bukvalno ostavili bez šanse za nastavak takmičenja...

Reprezentcija Srbije u četvrtak igra poslednji meč unutar grupe A, protiv selekcije Belgije koja je u drugom kolu s 3:0 pobedila reprezentaciju Kazahstana.

Srbija ima maksimalan učinak u Grupi A - dve pobede, a po jedan trijumf ostvarili su Australija i Belgija. Kazahstan je izgubio šanse za plasman u finale pošto je pretrpeo dva poraza, ali i Australija posle današnjeg poraza.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.