Federer: Đoković je bio bolji

Izvor: B92, 27.Jan.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: "Đoković je bio bolji"

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da ga je Novak Đoković zasluženo pobedio u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije.

Federer je dodao da su obojica igrali dobro.

"Mislim da je odigrao veliki meč. Mislim da nisam ni ja loše igrao, tako da se igralo na visokom nivou tokom dužih perioda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jasno je da sam razočaran porazom, ali šta da se radi kada on igra tako dobro na važnim poenima, kad ja možda nisam", rekao je Federer novinarima u Melburnu posle poraza u tri seta.

Igrač sa najviše grend slem titula rekao je da se fizički dobro osećao, iako je meč bio naporan.

"Dobro sam se osećao. Bilo je žestoko. Imali smo dugačke, teške poene i igrali vrlo brzo i sve ostalo. Naravno da pomalo osećaš fizički napor, ali bio sam spreman za još dva seta. Šteta što nisam mogao da ga priteram dotle", rekao je Federer.

Dosadašnji branilac titule u Melburnu rekao je da očekuje uzbudljivo finale, ko god da se nadje u njemu.

"Siguran sam da će biti uzbudljivo. Očigledno je da Novak ima šanse kad igra na ovom nivou. Ako (Endi) Marej nastavi da igra na svom nivou, i on će imati prilike. (David) Ferer je igrao fantastičan meč juče (u pobedi nad Rafaelom Nadalom)", kazao je Federer.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.