FOTO: Novak dostojanstven, Veseli u neverici

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novak dostojanstven, Veseli u neverici

Jirži Veseli je iznenadio Novaka Đokovića na startu Mastersa u Monte Karlu, ali i samog sebe.

Čeh je Srbina nadigrao nakon tri seta, a posle meča nije mogao da sakrije emocije, izraz čuda, neverice, pa i šoka, video se na licu Veselog, na drugoj strani prvi na ATP listi je na dostojanstven način prihvatio poraz.

A MASSIVE upset. #Vesely defeats #Djokovic 6-4 2-6 6-4. I don't think the Czech can believe it! pic.twitter.com/2DTXXAWluQ— TennisTV (@TennisTV) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << April 13, 2016

Novak je tokom celog susreta bio smiren, nije negodovao, vikao, lomio rekete, a na kraju, na mreži je rivala zagrlio i sportski mu čestitao na pobedi.

#Djokovic very gracious in defeat. pic.twitter.com/F1rCOE1g2P— TennisTV (@TennisTV) April 13, 2016

Nema šta, veliki, najveći u svakom trenutku.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.