Englezi Novaku dali ženski pehar

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2017, 05:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi Novaku dali "ženski" pehar

Posle dosta vremena Novak Đoković je odlučio da uoči Vimbldona odigra neki turnir na travi što mu se isplatilo pošto je osvojio Istborn vezavši četiri pobede bez izgubljenog seta.

Kuriozitet u vezi pehara koje su on i Karolina Pliškova dobili kao osvajači turnira Novak je ispričao u intervjuu za Sport klub.

- Kada smo kod pehara Pliškova, koja je, takođe, osvojila titulu, mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekla da su ih zamenili. Ona je otvorila kutiju i videla moj pehar. Ja ne znam ni gde mi je kutija sa tim verovatno ženskim peharom. Poslat je kući. Nadam se da će biti još trofeja, već za dve nedelje - objasnio je Nole.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.