Dobrodošlica za Novaka u Montrealu

Izvor: B92, 03.Avg.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrodošlica za Novaka u Montrealu

Prvi reket sveta Novak Đoković stigao je u petak u Montreal, gde će od ponedeljka učestvovati na Rodžers kupu.

Đoković je istog dana odradio prvi trening na Centralnom terenu, a veliki broj navijača poželeo mu je toplu dobrodošlicu.

"Bas lepa dobrodošlica na prvom treningu pred početak Rodžers kupa. Hvala svima koji su došli", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je slobodan u prvom kolu, a u drugom ga čeka bolji iz susreta Nemca Florijana Majera i Bernarda Tomića iz Australije. Srbiju će na tom turniru predstavljati i Janko Tipsarević, koji u prvoj rundi igra sa Denisom Istominom iz Uzbekistana.

Mečeve iz Montreala moći ćete da pratite u direktnim prenosima na televiziji B92 od ponedeljka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dobrodošlica za Novaka u Montrealu

Izvor: B92, 03.Avg.2013

Prvi reket sveta Novak Đoković stigao je u petak u Montreal, gde će od ponedeljka učestvovati na Rodžers kupu...Đoković je istog dana odradio prvi trening na Centralnom terenu, a veliki broj navijača poželeo mu je toplu dobrodošlicu..."Bas lepa dobrodošlica na prvom treningu pred početak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.