Đokovići propustili tri meč lopte

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovići propustili tri meč lopte

Novak i Marko Đoković nisu uspeli da se plasiraju u finale ATP turnira serije 250 u Dohi u konkurenciji dublova, pošto su u tri seta poraženi od francusko-belgijskog para Erber/Gofan.

Erber i Gofan su ušli u meč kao favoriti, s obzirom da je Francuz dugo godina jedan od najboljih dubl igrača sveta.Tako su i odigrali prvi set, koji su dobili ubedljivo 6:1.

Međutim, u drugom poptuno drugačija priča. Mnogo bolji servis srpskog para, a i stopostotna realizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << brejk lopti doprineli su da Đokovići dobiju 6:3 i uvedu meč u treći set. Očekivano, bilo je veoma dramatično.

Do prve meč lopte došli su Erber i Gofan. Imali su prvo na 9:8, pa na 10:9, ali obe su spasli Đokovići. Potom su oni imali tri meč lopte, od čega jednu na svoj servis.Ali, nisu nijednu iskoristili i usledila je kazna. Erber i Gofan su iskoristili treću meč loptu i rezultatom 15:13 dobili polufinale.

U borbi za trofej belgijsko-francuski par sastaće se sa Holanđanima Haseom i Midelkopom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Propustili pet meč-lopti, Novak i Marko bez finala

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 01:09

Srpski teniseri Novak i Marko Đoković eliminisani su danas u polufinalu dubla na turniru u Dohi...Braća Đoković su poraženi od Davida Gofana i Pjera Erbera sa 2:0 u setovima (6:1, 3:6, 15:13)...Posebno je bio interesantan treći set u kome se igra samo taj-brejk, Đokovići su imali čak 5 meč...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.