Đoković zbrisao Simona pred Vimbldon

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2011, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković zbrisao Simona pred Vimbldon

Novak Đoković je uspešno debitovao na travnatoj podlozi ove godine. Srbin je u egzibicionom meču na turniru u Stouk parku ubedljivo savladao Francuza Žila Simona sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

Ovaj turnir na kome pored Noleta i Gaskea, učestvuju Marej, Del Potro, Ferer, Verdasko, Nalbandijan i Dolgopolov je poslednja provera pred Vimbldon koji počinje u ponedeljak, 20. juna.
Svetski reket broj dva je lako dolazio do gemova kako na svoj, tako i na servis Francuza i pitanje pobednika se, kao što i sam rezultat govori, nije ni jednog trenutka dovodilo u pitanje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pobedio Simona na egzibicionom turniru

Izvor: Blic, 16.Jun.2011

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, odigrao je prvi meč na travi u ovoj sezoni. ..Drugi teniser sveta na egzibicionom turniru "Budles čelindžer" u Stouk parku igrao je sa Francuzom Žilom Simonom i savladao ga sa 6:1, 6:2...Pored Novaka, tenis igraju i zabavljaju navijače i domaći igrač Endi...

Nastavak na Blic...

Nole ponovo imitirao Šarapovu VIDEO

Izvor: S media, 17.Jun.2011, 00:58

Novak Đoković je na egzibicionom turniru uoči Vimbldona savladao Žila Simona rezultatom 2:0 (6:1, 6:2), a potom je na zahtev organizatora ponovo imitirao Mariju Šarapovu.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.