Đoković ubedljiv protiv Metjea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ubedljiv protiv Metjea

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se večeras u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je bio bolji od Francuza Pola Anrija Matjea sa 3:0, po setovima 6:1, 6:3, 6:0.

Đoković je bio ubedljiv u prvom setu, pošto je Francuzu prepustio samo jedan gem, da bi mu u drugom bio dovoljan samo jedan brejk za prednost od 2:0.

Najbolji teniser sveta je i u trećem setu nastavio da igra u istom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ritmu, ne prepustivši 81. teniseru na svetu nijedan gem, pa se posle samo 90 minuta igre plasirao u treće kolo poslednjeg gren slem turnira u sezoni.

Prvi teniser sveta će u narednom kolu igrati protiv Amerikanca Sema Kverija, koji je danas pobedio Španca Giljerma Garsiju Lopesa sa 3:0.

Đoković je do sada osam puta igrao sa Kverijem i zabeležio sedam pobeda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US Open: Đoković ubedljiv protiv Francuza

Izvor: Sportal.rs, 28.Avg.2014

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je..bio bolji od Francuza Pola Anrija Matjea sa 3:0, po setovima 6:1, 6:3, 6:0...Novak je bio ubedljiv u prvom setu, pošto je Francuzu prepustio samo jedan gem, da bi mu u drugom bio dovoljan samo jedan brejk za...

Nastavak na Sportal.rs...

Novak siguran, Ana eliminisana, Aleksandra zablistala

Izvor: NTV.rs, 29.Avg.2014, 11:49

Novak Đoković bez većih problema plasirao se u treće kolo US Opena pobedom nad Pol-Anrijem Matjeom iz Francuske sa 6:1, 6:3, 6:0.Đoković je bio superioran tokom celog meča, pa je protivniku prepustio samo četiri gema. Meč je obeležilo i nekoliko atraktivnih poena na obe strane, a srpski teniser...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.