Djoković u trećem kolu Australijan Opena

Izvor: Beta, 22.Jan.2020, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u trećem kolu Australijan Opena

Srpski teniser Novak Djoković pobedio je u noći izmedju utorka i srede Japanca Tacumu Ita sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:2) u drugom kolu Australijan Opena.Meč je trajao sat vremena i 36 minuta.Djoković je od samog starta kontrolisao igru i s dva vezana brejka lako došao do prvog seta.Nešto jači otpor pružio je japanski teniser u drugom setu, pa je Djoković uspeo da dodje do brejka tek u devetom gemu, što je bilo dovoljno da povede s 2:0 u setovima i dodje na korak od pobede.Prva dva gema u trećem setu donela su dozu neizvesnosti, ali je nivo igre Japanca u nastavku ponovo opao, pa je srpski teniser opet došao do dva vezana brejka, te iskoristio prvu meč loptu.U sledećem kolu Djoković će igrati protiv još jednog Japanca, Jošikite Nišioke, koji je bio bolji od britanskog tenisera Danijela Evansa sa 3:0.Pored Djokovića, do sada su se u treće kolo plasirali i Sem Kveri, Gustavo Pelja, Dijego Švarcman, Martin Fukovič i Stefanos Cicipas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković lako do trećeg kola Melburna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2020

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je rano jutros pobedio Japanca Tacuma Ita 6:1, 6:4, 6:2...Branilac titule i sedmostruki šampion Melburna bez većih problema izborio je narednu rundu, za nešto više od sat i po vremena igre...Bez oscilacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PALA POSLE VELIKE BORBE: Nina Stojanović poražena od Anastasije Pavljučenkove

Izvor: Kurir, 22.Jan.2020

Srpska teniserka Nina Stojanović poražena je u noći izmedju utorka i srede od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove s 2:0 (6:1, 7:5) u prvom kolu Australijan Opena. Meč je trajao sat vremena i 13 minuta.

Nastavak na Kurir...

Lajović pobedio Polmansa i prošao u treće kolo AO

Izvor: Beta, 22.Jan.2020

Srpski teniser Dušan Lajović pobedio je danas Australijanca Marka Polmansa sa 3:0 (3:2, 6:4, 6:3) u drugom kolu Australijan Opena.Meč je trajao sat vremena i 54 minuta.Lajović je bio vrlo siguran u prvom setu i s dva brejka lako stigao do prednosti od 1:0.Drugi deo igre doneo je više neizvesnosti,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.