Djoković u finalu turnira u Istbornu

Izvor: Beta, 30.Jun.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u finalu turnira u Istbornu

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u finale turnira u Istbornu, pošto je pobedio 52. igrača sveta Rusa Danila Medvedeva posle dva seta, 6:4, 6:4.Četvrti teniser sveta Djoković pobedio je za sat i 21 minut, tri puta je oduzeo servis Medvedevu, koji je napravio jedan brejk.Djoković će u finalu igrati protiv pobednika duela francuskih tenisera Rišara Gaskea i Gaela Monfisa.Protiv 17. tenisera sveta Monfisa, Djoković je do sada igrao 13 puta i ostvario svih 13 pobeda. Srpski teniser je igrao 13 puta i protiv 27. na ATP listi Gaskea i ostvario 12 pobeda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ŠANSA ZA TROFEJ: Đoković u finalu Istborna

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2017

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u finale turnira u Istbornu, pošto je pobedio 52. igrača sveta Rusa Danila Medvedeva posle dva seta, 6:4, 6:4.. . Četvrti teniser sveta Đoković pobedio je za sat i 21 minut, tri puta je oduzeo servis Medvedevu, koji je napravio jedan brejk.. Đoković...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.