Djoković u drugom kolu turnira u Rimu

Izvor: Beta, 14.Maj.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u drugom kolu turnira u Rimu

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u šesnaestinu finala masters turnira u Rimu, pošto je u prvom kolu pobedio Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova u dva seta, 6:1 i 6:3.Djoković je do šeste pobede u isto toliko medjusobnih duela došao posle 55 minuta igre.Srpski teniser, 18. na ATP rang-listi, u šestnastini finala mastersa u Rimu igraće protiv boljeg iz duela izmedju Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije i Italijana Filipa Baldija.Djoković je od početka duela protiv Ukrajinca imao kontrolu, vrlo brzo je, uz dva brejka prednosti, došao di 4:1, a potom je i na servis rivala, novim oduzimanjem servisa došao do vodjstva od 1:0 u setovima.Dolgopolov je nešto bolji otpor pružio u drugom setu, ali je Djoković ipak jedinim brejkom u petom gemu rešio pitanje pobednika i plasirao se u drugo kolo.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u drugom kolu turnira u Rimu

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2018

Novak Đoković plasirao se u šesnaestinu finala masters turnira u Rimu, pošto je u prvom kolu pobedio Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova u dva seta, 6:1 i 6:3...Đoković je do šeste pobede u isto toliko međusobnih duela došao posle 55 minuta igre...Teniser Srbije 18. na ATP rang-listi, u šestnastini...

Nastavak na Radio 021...

NOVAK SVE IZNENADIO SVOJOM IZJAVOM POSLE VELIKE POBEDE: Evo šta Đoković planira za Roland Garos!

Izvor: Kurir, 14.Maj.2018

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede na startu turnira u Rimu nad Aleksandrom Dolgopolovim da je zadovoljan pruženom partijom u prvom kolu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.