Izvor: Beta, 13.Avg.2010, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u četvrtfinalu, pobedio i Zimonjić

BEOGRAD, 13. avgusta 2010. (Beta) - Najbolje rangirani teniser iz Srbije Novak Djoković pobedio je u noći izmedju četvrtka i petka Rumuna Viktora Haneskua u osmini finala Rodžers kupa u Torontu sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Djoković, drugi nosilac na Rodžers kupu, u četvrtfinalu će igrati sa Francuzom Žeremijem Šardijem, 72. teniserom sveta, koga je savladao u sva četiri dosadašnja susreta. Šardi je, ipak, u dobroj formi što je dokazao u osmini finala iznenadivši osmog nosioca Nikolaja Davidenka pobedom od ubedljivih 2:0 (6:3, 6:2).

Uspešan nastup u Torontu imao je i najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić, koji je sa Kanadjaninom Danijelom Nestorom pobedio Marka Noulsa i Radeka Štepaneka sa 2:1 (4:6, 6:3, 10:6) u drugom kolu turnira. Naredni protivnici Zimonjića i Nestora, prvih nosilaca na Rodžers kupu, biće Čeh František Čerman i Slovak Mihal Mertinak.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.