Đoković tuži vlasti Rio de Žaneira

Izvor: B92, 20.Feb.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković tuži vlasti Rio de Žaneira

Prvi teniser sveta Novak Đoković tužio je vlasti savezne države Rio de Žaneiro zbog dugovanja, piše brazilski porzal UOL.

Đoković je 2012. godine sa Gustavom Kertenom igrao revijalni meč i dogovor je bio da se srpskom teniseru plati 1,1 milion dolara, a do sada mu je isplaćeno samo 450.000, što znači da Vlada Rio de Žaneira duguje Novaku 650.000 dolara.

Državni sekretarijat za sport, rekreaciju i omladinu potvrdio je dug prema Đokoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a još u januaru 2014. godine Dejan Petković, srpski fudbaler koji se proslavio u Brazilu, rekao je da nije isplaćeno ni pola onoga što je dogovoreno sa Novakom.

Pogledajte kako je protekla egzibicija pre nešto više od tri godine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković tužio vlasti Rio de Žaneira (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2016

RIO DE ŽANEIRO - Prvi teniser svijeta Novak Đoković tužio je vlasti savezne države Rio de Žaneiro zbog dugovanja, piše brazilski portal UOL, a prenosi B92...Đoković je 2012. godine sa Gustavom Kuertenom igrao revijalni meč. Dogovor je bio da se srpskom teniseru plati 1,1 milion dolara, a do...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.