Đoković tempira formu za četvrtfinale FOTO

Izvor: B92, 04.Sep.2023, 23:31

Đoković tempira formu za četvrtfinale FOTO

Srpski teniser Novak Đoković priprema se za četvrfinalni meč na US Openu.

Đoković je odradio standarni trening, pred okršaj sa Amerikancem Tejlorom Fricom, s akojim se do sada sastajao sedam puta i zabeležio isto toliko pobeda.

Njih dvojica će igrati drugi meč dana na stadionu "Artur Eš" u utorak, što znači da na teren neće izaći pre 19.30 po srednjeevropskom vremenu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nesvakidašnja odluka – Đoković mora da deli "Artur Eš"

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 05:07

Srpski teniser Novak Đoković će se za meč sa Tejlorom Fricom pripremati na "Artur Ešu" sa – Tejlorom Fricom...Prema planu treninga, koji su objavili organizatori US opena, njih dvojica naći će se na najvećem stadionu na "Flešing Medouzu" od 11.00 časova po lokalnom, odnosno 17.00 po centralnoevropskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.