Đoković srušio Nadala za polufinale Rolan Garosa

Izvor: Radio 021, 03.Jun.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković srušio Nadala za polufinale Rolan Garosa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljivo je savladao devetostrukog šampiona Rolan Garosa u četvrtfinalu, rezultatom 7:5, 6:3, 6:1.

Đoković je jedini igrač koji je pobedio Nadala 20 puta, a to će ukupno biti njihov 44. međusobni duel – Španac je ostvario tri pobede više. U poslednjem međusobnom duelu Đoković je savladao Nadala 6:3, 6:3 u Monte Karlu pre nekoliko nedelja.

Rafa ove godine u Parizu pokušava da postane prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teniser u istoriji koji je osvojio neki Gren slem 10 puta, dok Đoković juri jedinu Gren slem titulu koja mu nedostaje.

Đoković je šest puta igrao protiv Nadala na Rolan Garosu i uspeo je da osvoji četiri seta. Najbliži pobedi bio je 2013. u polufinalu kada je imao brejk prednosti u petom setu.

Pobednik ovog meča u polufinale ide na boljeg iz susreta u kom se sastaju Endi Mari i David Ferer.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.