Đoković siguran protiv Basilašvilija

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković siguran protiv Basilašvilija

Novak Đoković plasirao se kao 11. nosilac i 18. na ATP listi u osminu finala mastersa u Rimu (šljaka, nagradni fond 8.147.985 evra), pošto je u prvom međusobnom duelu savladao Gruzijca Nikoloza Basilašvilija (74) sa 6:4, 6:2 za 78 minuta.

Sjajno je Nole startovao u "večnom gradu", gde je četiri puta osvajao turnir, pošto je bez problema nadigrao Dolgopolova u prvoj rundi, a nije se puno razlikovao ni duel u drugom kolu protiv Basilašvilija, koji je u glavni žreb >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << došao iz kvalifikacija.

Vođena je velika borba između dva tenisera u prvom setu, ali je odluka pala u finišu, kada je Nole sa dva brejka došao 6:4 i prednosti u setovima.

U istom ritmu Nole je nastavio i u drugom delu igre, kada je vezao tri gema, poveo sa 3:0 i praktično rešio pitanje pobednika. Na taj način se plasirao u osminu finala, gde će mu rival biti Španac Albert Ramos Vinolas (41), koji je posle tri taj-brejka dobio Amerikanca Džona Iznera (9) - 6:7 (5:7), 7:6 (7:2), 7:6 (7:5).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Djoković u osmini finala masters turnira u Rimu

Izvor: Beta, 16.Maj.2018

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u osminu finala masters turnira u Rimu, pošto je danas u drugom kolu pobedio Gruzijca Nikoloza Basilašvilija u dva seta, 6:4 i 6:2.Djoković je u njihovom prvom medjusobnom duelu do pobede došao posle 76 minuta igre.Srpski teniser će u osmini finala turnira...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.