Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Apr.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Nadala u finalu Monte Karla

Čak 33 međusobna duela odigrali su Novak Đoković i Rafael Nadal, ali je od posljednjeg, čuvenog dvodnevnog, u finalu Rolan Garosa 2012. koji je dobio Španac, prošlo čak 314 dana. Njih dvojica se od tada nisu našla jedan naspram drugog, ali čekanju je došao kraj: u finalu Mastersa u Monte Karlu, koji je Rafa osvojio osam puta u nizu, upravo će se sastati najbolji španski i najbolji srpski teniser svih vremena, koji je u polufinalu deklasirao Fabija Fonjinija sa 6:2, 6:1. Samo 51 minut trajao je ovaj duel, u koji je Nole ušao fizički potpuno spreman, Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/tenis/djokovic-protiv-nadala-u-finalu-monte-karla.html)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Đoković novi kralj Monte Karla

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Apr.2013, 17:16

Novak Đoković na nevjerovatan način došao je do 3. titule u sezoni, a 37. u karijeri, savladavši u finalu Monte Karla Španca Rafaela Nadala (6:2, 7:6). Nadal je bio neprikosnoven na ovom mastersu od 2005, ali je najbolji teniser svijeta dominirao u današnjem finalu i lakše nego očekivano po...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.