Đoković predvodi Srbiju protiv Španije

Izvor: RTS, 28.Mar.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković predvodi Srbiju protiv Španije

Dejvis kup reprezentaciju Srbije će u četvrtfinalu tog takmičenja protiv Španije predvoditi drugi teniser sveta Novak Đoković.
Pored Đokovića i selektora Nenada Zimonjića, na spisku su i Viktor Troicki i Dušan Lajović.

"Do početka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča sa Špancima ostalo je još 10 dana i najvažnije je da do tada svi budemo zdravi i spremni za taj izuzetno težak susret. Počinjemo sa zajedničkim pripremama od ponedeljka. Raduje nas što igramo kod kuće, pred domaćom publikom, mnogo će nam značiti njihova podrška kako bismo iz ovog meča izašli kao pobednici i plasirali se u polufinale Svetske grupe", rekao je Zimonjić.
"Znamo naše kvalitete, znamo da, kada smo svi zdravi i u dobroj formi, jedan smo od najjačih timova sveta i da možemo pobediti svakog protivnika", dodao je Zimonjić, prenosi Teniski savez Srbije.
Reprezentacija Španije, koja je do sada pet puta osvajala Dejvis kup, u duelu protiv Srbije će nastupiti bez najboljeg igrača, Rafaela Nadala. Na spisku nema ni drugog reketa Španije, Roberta Bautiste Aguta.
Selektorka Španije Končita Martinez je za meč u Beogradu pozvala Pabla Karenja Bustu, Alberta Ramosa Vinolasa, Marsela Granoljersa i Marka Lopeza.
"Španija je izuzetno jak tim, ima na raspolaganju dosta igrača koji su u bilo kojoj kombinaciji izuzetno jak tim. Svakako će biti prilika za domaću publiku da uživa u vrhunskom tenisu. Daćemo sve od sebe da Srbiji donesemo novu pobedu i slavlje", rekao je Zimonjić.
Selektori imaju pravo promene prijavljenih igrača sve do sat pre žreba, koji je na programu 6. aprila.
Četvrtfinale Dejvis kupa između Srbije i Španije igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 7. do 9. aprila.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak i definitivno na spisku za "furiju", ali...

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2017

Drugi reket planete Novak Đoković nalazi se na spisku selektora Nenada Zimonjića za četvrtfinalni duel Dejvis kupa protiv Španije...Za duel sa selekcijom Španije koji je na programu od 07. do 09. aprila 2017. godine u Beogradu, selektor srpskog tima Nenad Zimonjić odlučio se za sledeći tim:...

Nastavak na Vesti-online.com...

ĐOKOVIĆ PREDVODI SRBIJU PROTIV ŠPANIJE: Publika će uživati u vrhunskom tenisu

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2017

Najvažnije je da do sada svi budemo zdravi i spremni za ovaj težak meč. Raduje nas što igramo kod kuće, pred domaćom publikom - poručio je Zimonjić Predvodiće Novak Đoković Dejvis kup reprezentaciju Srbije u četvrtfinalu protiv Španije! Za duel koji je na programu od...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.