Đoković pobedio Basilašvilija, sledeći rival Ramos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pobedio Basilašvilija, sledeći rival Ramos

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu, pošto je danas u drugom kolu savladao Gruzijca Nikoloza Basilašvilija 6:4, 6:2.

Njegov naredni rival biće Španac Albert Ramos-Vinolas, koji je ranije danas posle tri taj-brejka savladao Amerikanca Džona Iznera.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 4.872.105 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao i Basilašvili, Đoković u trećem kolu turnira u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2018

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu pošto je savladao Nikoloza Basilašvilija maksimalnim rezultatom po setovima – 6:4, 6:2...Novak nije bio na nivou kao na otvaranju takmičenja, kada je veoma ubjedljivo porazio Aleksandera Dolgopolova, ali je ipak bez previše problema upisao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOLE IMA POSEBNU VEZU SA VEČNIM GRADOM: Evo šta je Đoković rekao Rimljanima posle plasmana u osminu finala (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Maj.2018

Novak Đoković je rutinski savladao gruzijskog tenisera Nikolsa Basilašvilija 6:4, 6:2 i plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.