Izvor: TvojPortal.com, 08.Okt.2012, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković po treći put

Tvoj portal
Novak Đoković po treći put je osvojio turnir u Pekingu, pošto je u funalu pobedio Žo Vilferda Congu sa 2:0, po setovima 7:6(4), 6:2. Srbin je naneo Francuzu i četvrti poraz u aktuelnoj sezoni i sada ima ukupno tri pobede vise (8:5).
Conga je u petom gemu došao do brejka i poveo sa 3:2, ali već u narednom trenutku je popustio što je Đoković iskoristio i stigao do egala, a potom se ušlo u taj-brejk, gde jednostavno caruje srpski teniser 7:6(4). >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<


Francuz nije mogao da se oporavi od izgubljenog prvog seta, pa u je u drugom setu delovao deprimirajuće. Đoković je osvajao gemove, stigao do 5:1, a onda i do konačnih 6:2.
“Uvek sam se trudio da pružim najbolje partije bez obzira o kom se turniru radi. Svakako da je Peking uspešan za mene, pošto već treći put uzimam titulu, a loš za Congu”, rekao je Đoković koji je progovorio dve, tri reči na kineskom na opšte zadovoljstvo domaćih navijača, a posle i zaigrao sa skupljačima loptica u stilu pevača Korejca Park Ye Sanga, čija je numera Gangnam stajl hit na Ju Tjubu sa preko 200 miliona pregleda.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.