Đoković o Nadalu: Kapa dole

Izvor: B92, 25.Jun.2022, 18:18

Đoković o Nadalu: Kapa dole

Srpski teniser Novak Đoković govorio je o Rafaelu Nadalu na konferenciji za medije pred početak Vimbldona.

Okupljene novinare je zanimalo kako treći igrač sveta komentariše dosadašnji deo sezone u kom je španski teniser osvojio dva Grend slema.

"Imao je operaciju u drugom delu prošle godine, vratio se odmah nakon i osvojio Grend slem. To je nešto što je poprilično impresivno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Takođe, napravio je istoriju po broju titula na Grend slemovima. Na Rolan Garosu naravno, turniru koji je najviše puta osvajao u istoriji", rekao je Đoković.

Potom je dalje istakao da između njih dvojice vlada ogromno poštovanje.

"Kapa dole za sve što je uradio i šta radi. Sjajan borbeni duh. Neverovatan šampion. Generalno stvari koje radi kako bi napravio još veću zaostavštinu je nešto što morate da poštujete i da se divite. Uprkos tome što sam mu ja jedan od najvećih rivala. Nemam ništa sem poštovanja za sve što je uradio“, zaključio je srpski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.