Izvor: Radio 021, 13.Nov.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković lako do pobede protiv Iznera

Novak Đoković pobedom je počeo nastup na završnom mastersu u Londonu, pošto je večeras slavio protiv Amerikanca Džona Iznera sa 6:4, 6:3.

Đoković je do devete pobede protiv Iznera u 11. međusobnom duelu stigao posle samo sat i 14 minuta igre. Prvi teniser sveta je prvi set >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dobio za 43 minuta igre, a taj deo igre bi bio i dosta ranije završen da Izner u nekoliko bitnih momenata nije dobro servirao.

Srpski teniser je u prva dva gema na servis Iznera imao po jednu brejk loptu, Amerikanac se oba puta odbranio, ali nije uspeo i treći put (3:2). Đoković je potom u devetom gemu propustio jednu set loptu, ali je naredni gem osvojio bez izgubljenog poena i tako stavio tačku na prvi set.

Kako je završio prvi, tako je počeo drugi set. Prva tri gema na svoj servis osvojio je sa "nulom", da bi onda u sedmom gemu i napravio brejk. Đoković je u devetom gemu, na servis Iznera, stigao do tri meč lopte, iskoristio je treću za više nego ubedljiv početak turnira u Londonu.

U prvom meču grupe "Guga Kuerten", Nemac Aleksander Zverev je ranije danas bio bolji od Hrvata Marina Čilića.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.