Đoković je posebna liga

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 19:02

"Đoković je posebna liga"

Novak Đoković je osvajanjem 18. grend slema u karijeri sebi značajno podigao šanse da postavi rekord po broju največih titula.

Tog mišljenja je i bivši Dejvis kup reprezentativac Nemačke, Patrik Kinen, koji je najbolje rangiran bio u maju 1989. kada je bio na 43. mestu.

Kinen je u dublu osvojio tri dubl titule, od toga dva puta u paru sa Borisom Bekerom.

"Mnogo toga sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sugeriše da će Srbin preteći Federera i Nadala i postati šampion u rekordima. Australijan open mi je još jednom sve razjasnio, Đoković je posebna liga, posebno mentalno. Đoker sve više ulazi u glave svojih protivnika", rekao je Kinen za "Skaj Nemačka".

On je dodao da će se u nastavku sezone najbolji teniser sveta pitati o mnogim stvarima.

"Zahvaljujući svojoj sposobnosti da sjajno pokriva teren, uzvraća servise briljantno i igra bez greške u odlučujućim momentima, povećava protisak na protivnika da uradi nešto posebno. Top favorit u Parizu je kao i uvek Rafael Nadal, ali favorit broj jedan na Vimbldonu i US Openu mora da bude Novak Đoković", zaključio je Kinen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.