Đoković iznenadio sve!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković iznenadio sve!

Drugi reket sveta Novak Đoković odigrao je samo jedan meč u ovom mesecu i to onaj u Nišu u Dejvis kupu. Iako se očekivalo da će naš as da igra prvi naredni turnir Masters u Indijan Velsu, došlo je do promene plana.

Nekada prvi reket sveta odlučio je da igra turnir u meksičkom Akapulku iz Serije 500, koji se igra od 27. februara do 4. marta. Taj turnir biće mu odlična priprema pred dva Mastersa, u Indijan Velsu i Majamiju.

Drugi igrač planete >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prethodno je otkazao učešće u Dubaiju, na kome će igrati Endi Marej, a u Akapulku, Novak će biti prvi nosilac, a najveći konkurenti biće mu: Rafael Nadal, branilac trona Dominik Tim, Miloš Raonić, Huan Martin del Potro, Marin Čilić...

Sjajna prilika da Novak vrati formu i da opet krene da osvaja turnire posle debakla na Australijan openu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.