Đoković igra večeras u četvrtfinalu protiv Monfisa

Izvor: Studio B, 08.Sep.2010, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković igra večeras u četvrtfinalu protiv Monfisa

Srpski teniser Novak Đoković igra večeras protiv Francuza Gaela Monfisa četvrtfinalni meč Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku.

Đoković, koji je postavljen za trećeg nosioca, peti put u karijeri igraće protiv 19. tenisera sveta i pokušaće da ostvari petu pobedu. Poslednji put igrali su prošle godine, u finalu turnira u Parizu, kada je Đoković pobedio sa 6:2, 5:7, 7:6, a pre toga srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << teniser je bio uspešniji na Olimpijskim igrama u Pekingu (4:6, 6:1, 6:4), Rolan Garosu (7:6, 7:6, 6:3) i Ju Es openu (7:5, 4:6, 7:6, 0:6, 7:5).

Đoković će tako pokušati da se četvrti put uzastopno plasira u polufinale Ju Es opena, poslednjeg grend slem turnira u sezoni. Poslednje dve godine Rodžer Federer ga je sprečio da se domogne finala, a 2007. upravo je Švajcarac pobedio Đokovića u finalu. Meč Đokovića i Monfisa je treći na programu Artur Eš stadiona i očekuje se da će početi oko 20.30. Pre toga, od 19 sati igra se četvrtfinalni meč između Estonke Kaje Kanepi i Vere Zvonarjove iz Rusije.

Pobednik meča Đokovića i Monfisa će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela drugog nosioca Rodžera Federera i Šveđanina Robina Soderlinga, koji je postavljen za petog nosioca.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Pariz,   Olimpijske igre

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija i Španija u borbi za polufinale

Izvor: NaDlanu.com, 08.Sep.2010

BEOGRAD, 8. septembra 2010. (Beta) - Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas u Istanbulu protiv Španije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Utakmica počinje u 17 sati, a od 20 sati igra se drugo četvrtfinale u kojem se sastaju Turska i Slovenija. Poslednji put selekcije Srbije i Španije...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đoković večeras protiv Monfisa

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2010

Novak Đoković igra večeras protiv Francuza Gaela Monfisa četvrtfinalni meč Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku.

Nastavak na Radio 021...

NOLE VEČERAS U ČETVRTFINALU PROTIV MONFISA

Izvor: Kurir, 08.Sep.2010

NJUJORK - Srpski teniser Novak Đoković igra večeras protiv Francuza Gaela Monfisa četvrtfinalni meč Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku...Đoković, koji je postavljen za trećeg nosioca, peti put u karijeri igraće protiv 19. tenisera sveta i pokušaće da ostvari petu pobedu...Poslednji put igrali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.