Djoković i Cicipas danas igraju finale Rolan Garosa

Izvor: Beta, 13.Jun.2021, 08:34

Djoković i Cicipas danas igraju finale Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Djoković i Grk Stefanos Cicipas igraju od 15 časova finale Rolan Garosa u Parizu.Prema najavi organizatora, meč prvog i petog tenisera sveta neće početi pre 15 časova. Pre Djokovića i Cicipasa, od 11.30 na terenu stadiona "Filip Šatrije" igraće se finale u konkurenciji ženskih dublova.Djoković i Cicipas igraće osmi medjusobni meč, a prvi teniser sveta do sada je pobedio pet puta. Poslednja četiri meča dobio je Djoković, a poslednji put igrali su ove godine u četvrtfinalu mastersa u Rimu, kada je bilo 4:6, 7:5, 7:5.To će biti 29. grend slem finale za 34-godišnjeg Djokovića, a pokušaće da osvoji drugi trofej na Rolan Garosu, prvi posle 2016. godine.Prvi teniser sveta igraće za 84. titulu u karijeri, odnosno 19. grend slem titulu, čime bi se primakao rekorderima Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, koji su osvojili po 20.Cicipas (22) nije do sada osvajao grend slem trofej, a finale na Rolan Garosu mu je prvo grend slem finale.On je do sada osvojio sedam titula u karijeri.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Grčke, pred finale: Vole li Grci „brata Đokovića“ više od svog Cicipasa

Izvor: RTS, 13.Jun.2021

Za koga li će navijati Viktor Rouhotas sa Kefalonije u finalu Rolan Garosa? Đoković ili Cicipas? To je prvo pitanje koje sam smislio dok sam išao da ga upoznam. . Grk po rođenju, nikakve krvne veze sa Srbijom, ali zaljubljenik u naš narod, još dok je studirao stomatologiju...

Nastavak na RTS...

Đoković otkrio svoju prednost u odnosu na Cicipasa

Izvor: B92, 13.Jun.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kaže da zna šta mu je potrebno za trijumf u finalu Rolan Garosa...Njega od 15.00 na "Filip Šatrije" stadionu očekuje meč sa Stefanosom Cicipasom..."U sjajnoj je formi. Vodi na listi osvojenih bodova u ovoj sezoni. Ukupno je postigao najbolje rezultate. Sazreo...

Nastavak na B92...

Novakov 19. grend slem, opet kralj Pariza!

Izvor: B92, 13.Jun.2021

Novak Đoković i peti igrač planete, Stefanos Cicipas, na stadionu "Filip Šatrije" od 15 časova igraju finale Rolan Garosa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.