Djoković ekspresno do drugog kola Rolan Garosa

Izvor: Beta, 23.Maj.2022, 23:40

Djoković ekspresno do drugog kola Rolan Garosa

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se večeras u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je u tri seta pobedio Japanca Jošihita Nišioka 6:3, 6:1, 6:0.Srpski teniser je pobedio Nišioka, 99. na ATP listi, posle dva sata igre.Djoković je bio veoma siguran na svom servisu, i samo jednom je za čitav meč dozvolio Japancu da mu oduzme servis.U prvom setu, Djoković je u šestom gemu oduzeo servis Nišioki, i tu prednost zadržao do kraja seta.Srpski teniser je u drugom setu četiri puta oduzeo servis protivniku, i stigao do sigurnog vodjstva.U trećem setu, naš teniser je brejkovima u drugom, četvrtom i šestom gemu stigao do ubedljive pobede i plasmana u drugo kolo.Djoković će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Slovaka Aleksa Molčana i Argentinca Federika Korije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Izgubiću 4.000 bodova bez prilike da ih branim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2022, 06:17

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kritikovao je večeras odluku Vimbldona da ne dozvoli nastup ruskim i beloruskim teniserima zbog čega je ATP odlučio da nema bodovanja u Londonu...Đoković koji brani titulu ostaće bez 2.000 bodova i izvesno izgubiti prvo mesto na ATP, čak i da ponovo osvoji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

(FOTO) OVO JE MAJKA JELENE ĐOKOVIĆ Dijanu stalno viđamo u javnosti, a Vera se pojavila na Novakovom meču i evo kako se ponašala

Izvor: Blic, 24.Maj.2022

Novak Đoković je na startu Rolan Garosa u tri seta porazio Japanca Jošihita Nišioku, a ceo meč iz publike je pratila njegova supruga Jelena Đoković koja mu je pružala podršku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.