Đoković doputovao u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković doputovao u Beograd

BEOGRAD -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković doputovao je u Beograd iz Londona, gde mu je u ponedeljak uveče uručena nagrada Laureus za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini.

Po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla" Đoković je izjavio da prestižno priznanje Laureus akademije nije samo njegov lični uspeh "već uspeh cele >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije".

"Drago mi je što sam na najbolji način uspeo da promovišem Srbiju, jer je ovo i njen uspeh, ne samo moj. Osećam se sjajno, priznanje mi laska, jer su me za najboljeg izabrale sportske legende", rekao je Đoković.

Svetski broj jedan je potvrdio da neće prisustvovati meču prvog kola Dejvis kupa u Nišu, gde reprezentacija Srbije od 10. do 12. februara dočekuje selekciju Švedske.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.