Đoković doputovao u Beograd

Izvor: RTV Pink, 07.Feb.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković doputovao u Beograd

Đoković najbolji sportista sveta u 2011.. . . Najbolji svetski teniser Novak Đoković doputovao je u Beograd iz Londona, gde mu je u ponedeljak uveče uručena nagrada Laureus za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini. .
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski mediji: Sa Novakom nas čeka nova spektakularna sezona

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2012

Sve svetske agencije izvestile su tokom noći da je srpski teniser Novak Đoković dobitnik najprestižnije Laureus nagrade za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini, podsećajući na njegove dosadašnje uspehe.

Nastavak na Vesti-online.com...

Babović: Nole, svaka čast!

Izvor: Utakmica.rs, 07.Feb.2012

Vest da je Novak Đoković dobitnik prestižne nagrade "Laureus", za najboljeg sportistu planete u 2011, propraćena je sa oduševljenjem i u Izraelu. Partizanovi fudbaleri i treneri obradovali su se još jednom izuzetnom dostignuću našeg...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Đoković doputovao u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2012, 11:31

BEOGRAD -..Najbolji svetski teniser Novak Đoković doputovao je u Beograd iz Londona, gde mu je u ponedeljak uveče uručena nagrada Laureus za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini...Po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla" Đoković je izjavio da prestižno priznanje Laureus akademije nije samo njegov...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.