Đoković čeka Federera ili Monfisa

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković čeka Federera ili Monfisa

Dva dana bila su potrebna Gael Monfis izbori mesto u četvrtfinalu Rolan Garosa. Franzuc je posle velike borbe i pet setova pobedio Davida Ferera iz Španije – 3:2 (6:4, 2:6, 7:5, 1:6, 8:6).
Francuz će se u narednoj rundi sastati sa Rodžerom Federerom, a pobednik tog duela igraće u polufinalu protiv Novaka Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << .
Đoković se direktno plasirao među četiri najbolja igrača na Rolan Garosu, pošto mu je zbog povrede Italijan Fabio Fonjini predao meč bez borbe.
Monfis i Ferer svoj duel osmine finala počeli su u nedelju, ali je meč zbog mraka prekinut pri vođstvu Francuza od 2:1 u setovima i 2:0 u gemovima trećeg seta za Španca. Kada se saberu oba boravaka na terenu njihov duel trajao je više od četiri sata.
Polufinale će se igrati u subotu, 4. juna.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.