Đoković će biti spreman – ubeđen sam

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 16:58

"Đoković će biti spreman – ubeđen sam"

Janik Siner je proteklih dana imao prilike da trenira sa Novakom Đokovićem u Rimu.

Mladi italijanski teniser mnogo očekuje od nastupa pred domaćom publikom, a u razgovoru sa novinarima na Foro Italiku otkrio je i u kakvoj je formi svetski broj jedan.

Novakova forma je enigma za mnogo s obzirom na to da posle nastupa na Srpska openu nije igrao neko vreme zbog povrede lakta.

Siner ipak otkriva da je sa Novakovom igrom sve u najboljem redu.

"Trening >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je uvek drugačiji od mečeva. Generalno, bolji sam na mečevima nego na treningu, ali Nole svakako ima jedinstveno iskustvo. Čak i kada pre Rima ima dosta poteškoća, on ovde uvek pronađe svoj nivo", kaže Siner.

Masters u Rimu odlična je prilika i da se vidi u kakvoj formi su najbolji teniseri pred drugi grend slem sezone, Rolan Garos.

"Ubeđen sam da će Novak biti spreman za Rolan Garos, to mu je svakako najveći cilj. Lično, uverio sam se da servira dobro, kreće se odlično uprkos godinama i ima mnogo jaku ličnost. Ako prođe prvu prepreku, biće favorit uz Alkarasa, ali i pre turnira je već bio favorit", zaključio je Siner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.