Đoković bio na ivici da preda VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 01:38

Đoković bio na ivici da preda VIDEO/FOTO

Srpski teniser Novak Đoković bio je jako blizu da preda meč Karlosu Alkarasu u finalu Mastersa u Sinsinatiju.

Ubedljivo najtopliji dan tokom trajanja turnira, tokom kog je temperatura bila dobrano iznad 30. podeoka, nikako nije prijala Đokoviću.

Već od sredine prvog seta se videlo da ne izgleda najbolje, a sve je kulminiralno na startu drugog.

Đoković je u pauzi između setova išao u svlačionicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se oporavi, čak i popio "čarobni" napitak koji mu je njegov tim napravio, ali ništa nije pomagalo.

Na kraju je morala da reaguje medicinska ekipa koja mu je merila puls i u tim trenucima se činilo da će Đoković gotovo sigurno predati meč.

Međutim, Novak je odlučio da nastavi nakon što su mu doktori dali lek i vratio se kao preporođen u meč čiji ostatak možete pratiti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.