Đoković: Želim titulu

Izvor: B92, 02.Jul.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Želim titulu

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle plasmana u polufinale Vimbldona da mu je iskustvo pomoglo u meču sa Marinom Čilićem.

Đoković je u veoma neizvesnom četvrtfinalnom meču savladao hrvatskog tenisera, rezultatom 6:1, 3:6, 6:7, 6:2, 6:2.

Novak je naveo da je očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << težak meč, ali da mu je drago što je uspeo da prebrodu ovu teško prepreku.

„Vrlo neizvestan meč, vrlo tvrd. On je igrao odlično. Ja sam iskoristio njegov pad pri servisima i pobedio. U tim trenucima trudite se da se oslonite na iskustvo i to je nešto što je neophodno imati u ovakvim mečevima. Igrao sam ovakve mečeve i u nekoliko uspevao da pobedim. Međutim, i on je iskusan, ali sam video da je umoran i pokušavao sam da ga pomeram levo-desno, a posebno sam to dobro radio u četvrtom i petom setu“, rekao je Đoković.

Na samom startu drugog seta Đoković je odigrao jedan slabiji gem i Čilić se vratio u igru. To je mnogo iznerviralo našeg tenisera, koji je rekao da je dozvolio protivniku da se razigra.

"Očigledno je da sam bio frustriran kada je dobio treći, ali sam više frustriran bio jer sam dozvolio da se vrati u meč. Iz takta me je izbacila činjenica da sam ga vratio u meč, ali to ne bi smelo da mi se dešava jer imam toliko iskustva“, dodao je Đoković.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Bio sam frustriran

Izvor: Sportal.rs, 03.Jul.2014, 00:29

Srpski teniser Niovak Đoković rekao je da je meč četvrtfinala Vimbldona protiv Marina Čilića bio težak, ali i da je on sam dozvolio Hrvatu da se vrati u meč.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.