Đoković: Težak meč protiv Kolšrajbera

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jun.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Težak meč protiv Kolšrajbera

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je meč protiv Nemca Filipa Kolšrajbera na Rolan Garosu bio težak, ali da je srećan kako je odigrao posle gubitka prvog seta.
(FOTO: AP)
Đoković se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 19. tenisera sveta, Nemca Filipa Kolšrajbera sa 4:6, 6:3, 6:4, 6:4.
Bilo je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igrati protiv igrača koji ima mnogo mogućnosti, naročito na šljaci. Nije mi bilo lako, ali sam preokrenuo meč. Igrao sam dobro posle prvog seta i srećan sam zbog toga – rekao je Đoković posle meča.
Đoković će četvrtfinalu igrati protiv Nemca Tomija Hasa (35), koji je plasman u četvrtfinale postao najstariji učesnik te runde u muškoj konkurenciji još od 1971. godine.
Srpski teniser je pre početka Rolan Garosa rekao da mu je taj turnir najvažniji ove godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Đoković: Teško protiv Kolšrajbera, još teže protiv Hasa

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2013

Najbolji teniser sveta eliminisao jednog Nemca, a sad ga čeka drugi.... ..Nije bilo lako: Novak Đoković slavi važnu pobedu  ..Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je današnji meč protiv Nemca Filipa Kolšrajbera na Rolan Garosu bio težak, ali da je srećan kako je odigrao nakon...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.