Đoković: Osećao sam se odlično

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Osećao sam se odlično

Prvi reket sveta, Novak Đoković, rekao je da se osećao odlično na terenu, nakon što je pobedio Finca Jarka Nijeminena i plasirao se u polufinale Mastersa u Monte Karlu.
(FOTO: AP)
Đoković je slavio rezultatom 6:4, 6:3, a u borbi za finale sutra igra protiv Italijana Fabija Fonjinija.
Sigurno je da mi mami osmeh na licu osećaj koji sam imao tokom ovog meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na terenu. Igrao sam bez bolova, osećao sam se odlično, podizao sam nivo igre kako je meč odmicao. Zaista sam prezadovoljan svojom igrom – izjavio je Đoković za B92.
Istakavši da njegov servis može da bude bolji, srpski teniser je naveo da je ipak igrao mnogo bolje negu u prethodna dva duela u Monte Karlu.
Sada razmišljam samo o duelu protiv Fonjinija. Neće biti lako, on će sigurno biti veoma motivisan da pred velikim brojem navijača pokaže svoj najbolji tenis, nema šta da izgubi. Specijalista je za ovu podlogu, igrao je odlično u četvrtfinalu, pobedio je vrhunskog igrača Gaskea. Moraću da igram kao sada, a možda i bolje, da bih prošao dalje – poručio je Đoković.
Polufinalni meč između Đokovića i Fonjinija na programu je sutra oko 15 sati. U drugom polufinalu sastaju se branilac titule, Španac Rafael Nadal, i Francuz Žo-Vilfred Conga.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Osećao sam se odlično na terenu

Izvor: Akter, 19.Apr.2013

Đoković je rekao da se osećao odlično na terenu, nakon što je pobedio Finca Jarka Nijeminena i plasirao se u polufinale mastersa u Monte Karlu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.