Đoković: Navijao sam za Ivaniševića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Navijao sam za Ivaniševića

Prvi teniser sveta Novak Đoković zahvalio se Goranu Ivaniševiću što je pristao na saradnju tokom predstojećeg Vimbldona i poručio da je odrastao navijajući za bivšeg šampiona gren slema u Londonu.

Nekada najbolji hrvatski teniser i pobednik na Vimbldonu 2001. godine biće u stručnom štabu Đokovića kako bi mu pomogao savetima i iskustvom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Vimbldonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek, Sjor Niki Pilić", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Đoković danas kreće nastup na Vimbldonu mečom protiv Nemca Filipa Kolšrajbera.

"Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Vimbldonu 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo", zaključio je srpski as.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ðoković: Nosio sam užinu Ivaniševiću i navijao za njega

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2019

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković zahvalio se Goranu Ivaniševiću što je pristao na saradnju tokom predstojećeg Vimbldona i poručio da je odrastao navijajući za bivšeg šampiona gren slema u Londonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.