Đoković – Nadal 1:0 (prvi set)

Izvor: RTS, 09.Jan.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković – Nadal 1:0 (prvi set)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sa Rafaelom Nadalom u finalnoj borbi za trofej turnira u Dohi. Duel velikih rivala odlučiće i ko će preuzeti vođstvo u međusobnim duelima, jer trenutni skor je 23:23.
16.13 - Počeo je finalni meč u Dohi. Prvi na servisu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković
15.51 - Novak Đoković i Rafael Nadal, koji imaju najveće rivalstvo u istoriji tenisa, izašli su na zagrevanje i očekuje se da za petnaestak minuta počne finalni meč turnira u Dohi.

Novak Đoković je u polufinalu eliminisao Tomaša Berdiha sa 6:3, 7:6 i plasirao u finale bez ijednog izgubljenog seta na turniru u Dohi.
Na drugoj strani Rafael Nadal je eliminisao Iliju Marčenka sa 2:0 i na putu do finala je u dva meča gubio setove.
U međusobnim duelima trenutni skor je 23:23, ali srpski teniser u poslednjih 18 meseci nije izgubio meč od Španca. Odmeravali su snage četiri puta i Đoković je iz svih izašao kao pobednik.
Uz to Đoković je u protekloj godini napravio čitav niz finalnih mečeva i u ovoj godini ga nastavlja ovim šesnaestim finalom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.