Đoković: Federer zaslužio pobedu

Izvor: RTS, 15.Nov.2019, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Federer zaslužio pobedu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon poraza od Rodžera Federera na Završnom turniru u Londonu izjavio je da je Švajcarac bio bolji u svim segmentima i da je zasluženo trijumfovao.
Srpski teniser nakon poraza istakao je da je Federer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uradio sve ispravno, a on sve pogrešno u meču.

"Mnogo toga nisam uradio kako treba, iskreno rečeno. On je bio bolji u svim aspektima i zaslužio je pobedu. Fantastično je servirao, vrlo dobro se kretao, imao je odličan ritern. Mislim da je sve ispravno uradio. Sa druge strane, ja sam igrao previše neutralno. Nisam mogao da mu pročitam servis. Loše sam odigrao" , izjavio je Đoković.
Novak se osvrnuo i na dobru atmosferu u Londonu.
"Meč je bio važan, kao i svakog puta kada se sretnem sa Federerom ili Nadalom, bilo gde na svetu. Mnogo je uzbuđenja. Stadion je bio pun, što je bilo lepo videti. Bilo je glasno, naelektrisano. Atmosfera je bila dobra", dodao je Novak.
Kao jednu od ključnih stvari poraza, srpski teniser je naveo samopouzdanje.
"Odlično sam startovao na ovom turniru i fantastično sam se osećao. Osvojio sam Pariz, zaista dobro sam igrao. Izgleda da se promenilo to kako se osećam na terenu i moje samopouzdanje nije bilo na visokom nivou. Rodžer je to osetio i odlično iskoristio", zaključio je Novak.
Srpski teniser je porazom od Federera završio učešće na Završnom turniru u Londonu i tako propustio priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste.
 
Pogledaj vesti o: Tenis,   London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.