ĐOKOVIĆ SUTRA SIGURNO IGRA

Izvor: Kurir, 18.Sep.2010, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ SUTRA SIGURNO IGRA

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Đoković zbog umora juče nije mogao da igra protiv Radeka Štepaneka u prvom polufinalnom duelu Dejvis kupa protiv Češke, ali će u nedelju sigurno biti na terenu

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Novak Đoković zbog umora juče nije mogao da igra protiv Radeka Štepaneka u prvom polufinalnom duelu Dejvis kupa protiv Češke, ali će u nedelju sigurno biti na terenu.

"Odlučio sam da sačuvam snagu za preostala dva dana. Ukoliko rezultat posle prvog dana to bude zahtevao, možda ću igrati i danas u dublu sa Nenadom Zimonjićem, a sigurno je da ću biti spreman za nedelju i meč protiv Tomaša Berdiha", rekao je Đoković.

Drugi teniser sveta kaže da je odluku o povlačenju iz jučerašnjeg meča doneo posle konsultacija sa selektorom Bogdanom Obradovićem i savetnikom Nikolom Pilićem.

"Razlog je bio jednostavan. Još sam bio veoma umoran od napornih mečeva na US openu i dugog puta iz Amerike u Srbiju. Troickom sam dan ranije rekao da bude spreman za duel protiv Stepaneka", rekao je Đoković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.