B92 najgledanija televizija

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92 najgledanija televizija

Beograd -- Najgledanija televizija u danu kada je Novak Đoković osvojio titulu na Vimbldonu, bila je naša televizija B92.

Ne samo da su gledaoci pratili finalni meč između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, već i naše vesti i specijalni program koji je usledio. B92 zahvaljuje svima na poverenju.

Tokom celog dana televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << B92 bila je u nedelju najgledaniji kanal u Srbiji. Celodnevna gledanost je iznosila 23,2 odsto.

Najgledaniji program na svim kanalima je bio prenos finala Vimbldona između Đokovića i Nadala, koji je pratilo 48,4 odsto svih gledalaca koji su u vreme prenosa gledali televiziju, odnosno svaki drugi gledalac u Srbiji u vreme prenosa je gledao B92, a barem deo finala je pogledalo 2.154.000 gledalaca.

Među 20 najgledanijih programa juče u Srbiji u populaciji između18 I 49 godina starosti, TV B92 je imala 8 najgledanijih programa. Skoro polovina svih TV gledalaca gledala je i film "Nesalomivi" o dosadašnjoj karijeri Novaka Đokovića, koji je pripremila novinarka NIna Kolundžija. U dvadeset najgledanijih programa u nedelju ušla je i repriza meča i vesti u 23.

Centralne vesti B92 odmah nakon filma "Nesalomivi" gledao je svaki treći gledalac u Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.