Izvor: TvojPortal.com, 06.Maj.2012, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Per protiv Sepija u finalu "Serbia Opena"

Izvor: vesti online
Francuski teniser Benua Per plasirao se u finale "Srbija Open" pobedom nad Špancem Pablom Anduharom, a za prvi trofej u karijeri boriće se sa Italijanom Andreasom Sepijem koji je nadigrao Davida Nalbandijana.
Francuski teniser Benua Per plasirao se u finale ATP turnira "Srbija Open" u Beogradu, pošto je u polufinalu savladao Španca Pabla Anduhara sa 2:1, po setovima 6:3, 1:6, 6:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<

Najprijatnije iznenađenje turnira je posle 104 minuta igre pobedio Pabla Anduhara, koji je u odsustvu Novaka Đokovića postavljen za prvog nosioca i glavnog favorita.
Per koji je 94. na ATP listi tenisera, na putu do finala izbacio je tri nosioca - Fabija Fonjinija, Jarka Nijeminena i na kraju Pabla Anduhara i u nedelju će imati priliku da osvoji prvu ATP titulu u karijeri.
Na tom putu mu u finalnom meču koji je na programu u nedelju od 16 časova, stoji Italijan Andreas Sepi koji je posle preokreta porazio četvrtog nosioca Argentinca Davida Nalbandijana rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 6:2, 7:5.
Iako je Nalbandijan u trećem setu vodio sa 3:0, usledio je nagli pad u igri argentinskog tenisera, koji ga je koštao finala i borbe za 12. titulu u karijeri.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.