Mari – Berdih |1:0| 0:0

Izvor: RTS, 03.Apr.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari – Berdih |1:0| 0:0

Tomaš Berdih i Endi Mari igraju prvi polufinalni meč na mastersu u Majamiju. Pobednik meča će u finalu igrati protiv boljeg iz susreta između Novaka Đokovića i Džona Iznera. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.
20.00 - Jedan brejk bio je dovoljan Endiju Mariju da osvoji prvi set rezultatom 6:4.
19.15 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Počeo prvi polufinalni meč u Majamiju, direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.

Masters u Majamiju ušao je u poslednju fazu. Najbolja četvorica ostala su na turniru, a u prvom polufinalu sastaju se Tomaš Berdih i Endi Mari.
Direktan prenos tog meča možete pratiti na Drugom programu Radio-televizije Srbije.

Pobednik susreta u finalu će igrati protiv boljeg iz duela između Novaka Đokovića i Džona Iznera, a taj meč je na programu oko jedan sat posle ponoći.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković protiv Iznera, ko će u finale Majamija?

Izvor: RTS, 03.Apr.2015

Novak Đoković i Džon Izner igraju drugi polufinalni meč na mastersu u Majamiju. Novak brani titulu i dobio je poslednja tri meča protiv nezgodnog Amerikanca. Meč počinje oko jedan čas posle ponoći. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, a kretanje rezultata možete pratiti i na našem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.