Istorijsko finale

Izvor: RTS, 08.Jun.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijsko finale

Kakav god bio ishod, današnje finale Rolan Garosa biće upamćeno u istoriji tenisa. Dva najbolja igrača sveta, Rafael Nadal i Novak Đoković, u direktnom duelu odlučuju o posedovanju trofeja i o prvom mestu na rang listi. Meč na centralnom terenu Filip Šatrije možete pratiti od 14.45 na Prvom programu RTS-a.

Finalni duel na Rolan Garosu biće 41 međusobni meč Đokovića i Nadala, a Španac vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 22:19 u pobedama.

Teško je odrediti kojem teniseru je današnji susret značajniji u karijeri, što je dodatni psihološki pritisak pred početak meča.

Osvajanjem finala Đoković bi jednom pobedom u svoju tenisku biografiju upisao niz značajnih rezultata. Došao bi do prvog trofeja na gren slemu u Parizu, ujedno bi se vratio na prvo mesto ATP rang liste tenisera, a ostvario bi i svoju pevu pobedu nad Rafaelom Nadalom u Rolan Garosu.

Na drugoj strani, Rafael Nadal nastojeći da ostane na samo jednom porazu na Rolan Garosu u dosadašnjoj karijeri, brani poziciju prvog tenisera sveta i očekuje deveti trofej na pariskoj šljaci.

Prošle godine na turniru, Nadal je savladao Đokovića u polufinalu posle velike borbe i pet setova. Da li je ovo prilika za revanš!?

Saznaćemo u direktnom prenosu od 14.45 na Prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bitka za tron

Izvor: RTS, 08.Jun.2014

Đoković - Nadal 0:0, prvi set. Kakav god bio ishod, današnje finale Rolan Garosa biće upamćeno u istoriji tenisa. Dva najbolja igrača sveta, Rafael Nadal i Novak Đoković, u direktnom duelu odlučuju o posedovanju trofeja i o prvom mestu na rang listi. Meč na centralnom terenu Filip Šatrije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.