Viz er uvodi nove letove

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viz er uvodi nove letove

Mađarska niskotarifna aviokompanija Viz er (Wizz Air) najavila je u sredu da će obogatiti flotu kupovinom još jednog aviona i uvesti još četiri linije.

Direktor Jozef Varadi je na konferenciji za novinare u Beogradu kazao da će Erbas (Airbus) maja 2013. isporučiti avion tipa "A320" direktno na aerodrom u Beogradu i protumačio da će time ulaganja njegove firme u Srbiji porasti na 160 miliona dolara.Viz er ima 39 aviona u 16 operativnih baza u devet zemalja među kojima je i Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << održava 249 linija ka 78 odredišta u 28 zemalja i ima 1.500 zaposlenih. Viz er ove godine očekuje 12 miliona putnika, milion više nego 2011.Varadi je za decembar najavio redovne letove iz Beograda za Bazel tri puta sedmično, a od 31. maja 2013. i redovnu liniju za Oslo, sa po dva leta sedmično. Od polovine juna iduće godine taj prevoznik će imati i sezonske linije za Krf i Rodos sa po jednim letom sedmično, kazao je on.Varadi je rekao je i da će iduće godine biti uvedena sezonska linija Beograd-Rim.BEOGRAD, 29. avgusta 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.