Važnost starih pasoša ističe 31. decembra

Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važnost starih pasoša ističe 31. decembra

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane da podnesu zahteve za izdavanje novog biometrijskog pasoša, jer važnost starih putnih isprava ističe 31. decembra.

"Podsećamo građane koji još nisu zamenili stare, plave pasoše novim, biometrijskim, da rok njihovog važenja ističe 31. decembra 2011. godine", naveo je MUP na svojoj internet stranici.

Građani mogu da podnesu zahtev za izdavanje nove putne isprave u nadležnoj jedinici Ministarstva unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << poslova, navodi se u obaveštenju.

U obaveštenju se podsećaju građani koji borave u inostranstvu da MUP može odgovoriti na njihove zahteve za dobijanjem novih dokumenata - lična karta i pasoš za vreme dok borave u Srbiji.

MUP je do 1. septembra izdao više od 3,6 miliona novih biometrijskih pasoša tako da je, po podacima nadležnih Srbija jedna od država sa najvećim brojem putnih isprava u odnosu na broj stanovnika.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.