Izvor: Danas, 11.Dec.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatromet za početak zabave

Tradicionalni novogodišnji vašar biće svečano otvoren 19. decembra u 18 časova vatrometom ispred hale 2 i trajaće do 30. decembra. Na otvaranju posetioci će biti posluženi vrućom rakijom i vinom i neće plaćati kartu, kao ni vožnje u luna parku.

Ove godine, Beograđanima će biti ponuđeno znatno više sadržaja nego prošle godine, te će tako u hali 1 tradicionalno biti smešten veliki luna park sa 40 >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << objekata za zabavu od enterprajza, rejnboa do autodroma za najmlađe, kuće strave, rendžera, gusarskog broda i slično. Cena vožnje iznosiće od 50 do 150 dinara.

Na nivou C hale 2, biće kutak posvećen deci, prodaja igračaka, organizovane predstave, igraronice, radionioce, a mališane će zabavljati glumci, klovnovi i artisti.

Na sajmu će biti organizovan i turnir u društvenim igrama u organizaciji kluba ljubitelja epske i naučne fantastike i društvenih igara. Košarkaški savez Srbije organizovaće mini basket ligu.

U okviru sajma nalaziće se autlet bele tehnike gde će potrošači moći da kupe kućne aparate po sniženim cenama.

Za vikend, 20. i 21. decembra, u hali 3 biće održan agiliti šou tokom kojeg će posetioci moći da vide trenirane pse kako savlađuju prepreke, kao i izložbu mešanaca. Takođe, posetioci koji budu želeli moći će da udome životinje iz Azila Draževac.

Radno vreme i cena ulaznice

Ulaznica na Sajam koštaće 250 dinara i radnim danima važiće za jednu vožnju u luna parku. Radno vreme vašara od ponedeljka do petka biće od 12 do 20 časova, dok će vikendom vrata sajma biti otvorena od 10 do 20 časova.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.