Uvedena usluga obilaska etno sela

Izvor: PRObjave.com, 29.Jul.2013, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvedena usluga obilaska etno sela

U okviru organizovanih tura koje Prevoz putnika Beocontrol nudi svojim klijentima, dodata je nova usluga obilazaka etno sela u Srbiji ali i regionu. Etno turizam već nekoliko godina doživljava procvat zbog mogućnosti da se u autentičnom okruženju probaju lokalni specijaliteti i oseti duh nekih starih vremena.
Ove organizovane ture podrazumevaju obilazak sada već poznatih lokacija u zemlji kao što su Etno selo Stanišić, Kustendorf na Mokroj Gori, Etno selo Vrhpolje i mnoga druga ali i neke od lokacija u regionu – Bosni ili Hrvatskoj.
Prevoz putnika se vrši kombi vozilima, minibusevima i autobusima, koji imaju svog vozača a moguć je prevoz manjih i većih grupa. Iznajmljivanje vozila se može vršiti i po danu. Sve vreme puta naši vozači odgovorni su za vašu bezbednost i spremni su da garantuju maksimalnu udobnost tokom vožnje.
Sva naša minibus vozila i autobusi opremljeni su najsavremenijom pratećom opremom za igru i zabavu, najmodernijim zvučnim sistemom i klimom poslednje generacije, kako bismo i najduže relacije učinili prijatnim za i zanimljivim, naročito ako je reč o višečasovnim vožnjama iz inostranstva do unutrašnjosti Srbije.
Beocontrol doo
Vojni Put 276C, Blok II
Beograd
Tel: 011 6680260
Email: beograd@beocontrol.com
Web: beocontrol.com
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Beocontrol: Obilazak etno sela

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Jul.2013, 11:04

Firma Beocontrol organizuje obilazak etno sela u Srbiji i regionu. Etno turizam već nekoliko godina doživljava procvat zbog mogućnosti da se u autentičnom okruženju probaju lokalni specijaliteti i oseti duh nekih starih vremena. Ove organizovane ture podrazumevaju obilazak sada već .. Pročitaj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.