Uhapšen novogodišnji napadač sa Trga Republike

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen novogodišnji napadač sa Trga Republike

Beogradska policija uhapsila je napadača sa Trgu republike, osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića, saznaje "Blic".

Foto: Ilustracija

 

Osumnjičeni je u novogodišnjoj noći prvo izbo Dejana V., a zatim njegovog druga Lazara I. Prilikom bekstva izbo je još petoro posetilaca na Trgu, među kojima su bila i dvojica Tunišana.

 

Neki od povređenih su pušteni iz bolnice, dok se ostali oporavljaju u Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << centru Srbije.

 

Prema rečima očevidaca s kojima je "Blic" razgovarao, napadač je te noći bio u društvu još dvojice muškaraca. Njih trojica su se našli u publici na Trgu Republike, a napad se desio u opštem metežu koji je nastao dok je grupa "Električni orgazam" izvodila pesmu "Igra rokenrol cela Jugoslavija".

 

- Počelo je guranje, a jedan od njih je zagrlio našeg druga i rekao mu: "Izvini, malo smo pijani". Naš prijatelj im je na to odgovorio: "Ma, nema veze, Nova godina je”. U tom trenutku je prišao poznanik tog muškarca koji je zagrlio našeg druga. Tada je sevnuo nož - pričaju mladići koji su prisustvovali krvavoj sceni.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen napadač sa Trga Republike

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2013

Beogradska policija uhapsila je napadača sa Trgu republike, osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića, saznaje "Blic". ..Foto: Ilustracija  ..Osumnjičeni Marko Kostić je u novogodišnjoj noći prvo izbo Dejana V., a zatim njegovog druga Lazara I. Prilikom bekstva izbo je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.