Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Jan.2013, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen šurak Darka Šarića

Žabljačanin Luka Popović (30) ubijen je rano jutros u hotelu "Enigma" u tom gradu, a crnogorska policija je uhapsila Pljevljaka Jovicu Zindovića, koji je osumnjičen za ubistvo. Kako prenose podgorički mediji, Popović je šurak narko bosa Darka Šarića, do je Zindović njegov bivši zet, jer je bio oženjen sestrom odbjeglog Pljevljaka. Za sada nije poznat motiv ubistva, a Zindović i Popović su navodno u istom hotelu sa društvom proslavljali Novu godinu po julijanskom kalendaru, navode mediji. Navodi se da su se u jednom momentu začuli pucnji iz hotela, kao i da je ubistvo izvršeno iz nehata, nepažljivim upravljanjem Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/ubijen-surak-darka-sarica.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nastradao šurak Darka Šarića

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2013

Žabljačanin Luka Popović (30) ubijen je rano jutros u hotelu "Enigma" u tom gradu, a crnogorska policija je uhapsila Pljevljaka Jovicu Zindovića, koji je osumnjičen za ubistvo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.